Menu
Kosár

Caseti

Caseti Chamonix  szivaröngyújtó - fekete/króm Caseti Chamonix  szivaröngyújtó - fekete/króm
Ingyenes szállítás! -44 %
Gyártó: Caseti Cikkszám: A-281060
Caseti Chamonix fekete és fényes króm színű, szúrólángos szivaröngyújtó, beépített kihajtható szivarvágóval (legfeljebb 50 gyűrűméretig). Kettős működésű gyújtású: nyissa ki a fedelét és a nyomógombbal gyújtja meg az öngyújtót. Egyedülálló virág alakú szúrólánggal rendelkezik. Állítható lángméretű, ..
20990Ft 37400Ft
Nettó ár:16528Ft
Caseti Étroit öngyújtó - króm, csíkos Caseti Étroit öngyújtó - króm, csíkos
Ingyenes szállítás! -33 %
Gyártó: Caseti Cikkszám: A-281760
Elegáns, rendkívül vékony kialakítású Caseti Étroit öngyújtó tűzköves gyújtással. A kiváló minőségű Caseti Étroit öngyújtó fényes króm felületű, finoman vésett csíkokkal díszítve. A Caseti Étroit öngyújtó minden nap örömet szerez tulajdonosának, kényelmet és könnyű használatot biztosítva számára. A..
21990Ft 33000Ft
Nettó ár:17315Ft
Caseti Marseille szivaröngyújtó - króm, fekete Caseti Marseille szivaröngyújtó - króm, fekete
Ingyenes szállítás! -33 %
Gyártó: Caseti Cikkszám: A-281830
Caseti Marseille fekete és króm szivaröngyújtó, újratölthető, dupla szúrólángos öngyújtó. Állítható lángméretű. Az öngyújtó alján Caseti márkajelzéssel. Bársonnyal bélelt kék színű díszdobozban küldjük - gyönyörű ajándék...
24990Ft 37400Ft
Nettó ár:19677Ft
Caseti Montpellier öngyújtó - króm/fekete Caseti Montpellier öngyújtó - króm/fekete
Ingyenes szállítás! -30 %
Gyártó: Caseti Cikkszám: A-281580
Elegáns, ultravékony kialakítású Caseti Montpellier öngyújtó tűzköves gyújtással. A kiváló minőségű Caseti Montpellier öngyújtó fényes króm felületű, finoman vésett csíkokkal, fekete betéttel díszítve. A Caseti Montpellier öngyújtó minden nap örömet szerez tulajdonosának, kényelmet és könnyű használ..
19990Ft 28600Ft
Nettó ár:15740Ft
Caseti Soleil szivaröngyújtó - fekete/króm csíkos Caseti Soleil szivaröngyújtó - fekete/króm csíkos
Ingyenes szállítás! -30 %
Gyártó: Caseti Cikkszám: A-281430
Caseti Soleil fekete és króm csíkos szivaröngyújtó, újratölthető, szúrólángos, állítható lángméretű. Enyhén kerek lánggal ég, így valamivel nagyobb, forró felületet hoz létre, ezért a nagyobb átmérőjű szivarokat is könnyedén meggyújtja. Az szivaröngyújtó oldalán lévő gomb megnyomásával gyújthatja m..
19990Ft 28600Ft
Nettó ár:15740Ft
Caseti Soleil szivaröngyújtó - króm rácsos Caseti Soleil szivaröngyújtó - króm rácsos
Ingyenes szállítás! -30 %
Gyártó: Caseti Cikkszám: A-281420
Caseti Soleil króm rácsos szivaröngyújtó, újratölthető, szúrólángos, állítható lángméretű. Enyhén kerek lánggal ég, így valamivel nagyobb, forró felületet hoz létre, ezért a nagyobb átmérőjű szivarokat is könnyedén meggyújtja. Az szivaröngyújtó oldalán lévő gomb megnyomásával gyújthatja meg. Mind ..
19990Ft 28600Ft
Nettó ár:15740Ft
Caseti Soleil szivaröngyújtó króm, fekete Caseti Soleil szivaröngyújtó króm, fekete
Ingyenes szállítás! -30 %
Gyártó: Caseti Cikkszám: A-281410
Caseti Soleil fekete és króm szivaröngyújtó, újratölthető, dupla szúrólángos öngyújtó. Állítható lángméretű. Az öngyújtó alján Caseti márkajelzéssel. Bársonnyal bélelt kék színű díszdobozban küldjük - gyönyörű ajándék...
19990Ft 28600Ft
Nettó ár:15740Ft
Caseti Soleil szivaröngyújtó króm, sötétkék Caseti Soleil szivaröngyújtó króm, sötétkék
Ingyenes szállítás! -30 %
Gyártó: Caseti Cikkszám: A-281400
Caseti Soleil sötétkék és króm szivaröngyújtó, újratölthető, dupla szúrólángos öngyújtó. Állítható lángméretű. Az öngyújtó alján Caseti márkajelzéssel. Bársonnyal bélelt kék színű díszdobozban küldjük - gyönyörű ajándék...
19990Ft 28600Ft
Nettó ár:15740Ft
Caseti Tours szivaröngyújtó - króm/fekete Caseti Tours szivaröngyújtó - króm/fekete
Ingyenes szállítás! -36 %
Gyártó: Caseti Cikkszám: A-281241
Elegáns szúrólángos Caseti Tours Jet szivaröngyújtó fekete színben, az aljába beépített, kihajtható szivarfúróval. A fém szúrólángos szivaröngyújtó felülete fényes fekete és króm kombinációja. Elején Caseti logóval. A fedél kinyitásakor a gombot megnyomva a szúróláng meggyullad. Az öngyújtó alsó rés..
20990Ft 33000Ft
Nettó ár:16528Ft
Caseti szivarvágó V-cut - fekete matt Caseti szivarvágó V-cut - fekete matt
Ingyenes szállítás! -27 %
Gyártó: Caseti Cikkszám: A-287080
Matt fekete színű Caseti V-Cut rendszerű szivarvágó, rozsdamentes acél pengével. A rugóra szerelt penge a reteszelő óvatos meghúzásával kinyílik. Funkcionális és ergonomikus ez a gyönyörű V-cut rendszerű szivarvágó, és úgy tervezték, hogy biztonságosan illeszkedjen a kéz formájához, és a fogása is..
20990Ft 28600Ft
Nettó ár:16528Ft
Caseti Bardolino szivaröngyújtó - ezüst Caseti Bardolino szivaröngyújtó - ezüst
Elfogyott
Gyártó: Caseti Cikkszám: A-281280
Elegáns szúrólángos Caseti Bardolino Jet szivaröngyújtó ezüst színben. A fém szúrólángos szivaröngyújtó felülete fényes és csiszolt króm kombinációja. Elején Caseti logóval. Az oldalsó gomb megnyomásakor a fúvóka fedele lecsúszik és meggyullad. Az szivaröngyújtó oldalán lévő gomb megnyomásával gyújt..
0Ft
Nettó ár:0Ft
Caseti Bardolino szivaröngyújtó - fekete Caseti Bardolino szivaröngyújtó - fekete
Elfogyott
Gyártó: Caseti Cikkszám: A-281290
Elegáns szúrólángos Caseti Bardolino Jet szivaröngyújtó fekete színben. A fém szúrólángos szivaröngyújtó felülete fekete és fényes króm kombinációja. Elején Caseti logóval. Az oldalsó gomb megnyomásakor a fúvóka fedele lecsúszik és meggyullad. Az szivaröngyújtó oldalán lévő gomb megnyomásával gyújth..
0Ft
Nettó ár:0Ft
Caseti Chamonix  szivaröngyújtó - króm csíkos Caseti Chamonix  szivaröngyújtó - króm csíkos
Elfogyott
Gyártó: Caseti Cikkszám: A-281051
Caseti Chamonix fényes króm színű, szúrólángos szivaröngyújtó, beépített kihajtható szivarvágóval (legfeljebb 50 gyűrűméretig). Kettős működésű gyújtású: nyissa ki a fedelét és a nyomógombbal gyújthatja meg az öngyújtót. Egyedülálló virág alakú szúrólánggal rendelkezik. Állítható lángméretű, újratöl..
0Ft
Nettó ár:0Ft
Caseti Étroit öngyújtó - króm Caseti Étroit öngyújtó - króm
Elfogyott
Gyártó: Caseti Cikkszám: A-281750
Elegáns, rendkívül vékony kialakítású Caseti Étroit öngyújtó tűzköves gyújtással. A kiváló minőségű Caseti Étroit öngyújtó fényes króm felületű, finoman vésett csíkokkal díszítve. A Caseti Étroit öngyújtó minden nap örömet szerez tulajdonosának, kényelmet és könnyű használatot biztosítva számára. A..
0Ft
Nettó ár:0Ft
Caseti Flower szivaröngyújtó - fekete Caseti Flower szivaröngyújtó - fekete
Elfogyott
Gyártó: Caseti Cikkszám: A-281820
Fekete színű Caseti Flower szivar öngyújtó. A Caseti Flower szivaröngyújtó oldalt található nagyméretű gyújtó-gombjának megnyomásával automatikusan kinyílik a védőkupakja, egyszeres JET-lánggal ég. Az Caseti Flower szivaröngyújtó klasszikus forma, modern ötletekkel kiegészítve. Ergonomikusan illesz..
0Ft
Nettó ár:0Ft
Caseti Flower szivaröngyújtó - fekete/króm Caseti Flower szivaröngyújtó - fekete/króm
Elfogyott
Gyártó: Caseti Cikkszám: A-281790
Fekete és króm Caseti Flower szivar öngyújtó. A Caseti Flower szivaröngyújtó oldalt található nagyméretű gyújtó-gombjának megnyomásával automatikusan kinyílik a védőkupakja, egyszeres JET-lánggal ég. Az Caseti Flower szivaröngyújtó klasszikus forma, modern ötletekkel kiegészítve. Ergonomikusan illes..
0Ft
Nettó ár:0Ft
Caseti Marseille szivaröngyújtó - karbon/ezüst Caseti Marseille szivaröngyújtó - karbon/ezüst
Elfogyott
Gyártó: Caseti Cikkszám: A-281860
Caseti Marseille karbon és króm szivaröngyújtó, újratölthető, dupla szúrólángos öngyújtó. Az öngyújtó felületét aprólékos gondossággal mikroszkopikus szénszálakkal látták el. A szénszálak ragyogása szinte odacsalogatja a tekintetet az öngyújtóra. Az erős JET-láng pontosan beállítható és szélálló. Mé..
0Ft
Nettó ár:0Ft
Caseti Marseille szivaröngyújtó - króm, mintás Caseti Marseille szivaröngyújtó - króm, mintás
Elfogyott
Gyártó: Caseti Cikkszám: A-281850
Caseti Marseille mintás króm szivaröngyújtó, újratölthető, dupla szúrólángos öngyújtó. Állítható lángméretű. Az öngyújtó alján Caseti márkajelzéssel. Bársonnyal bélelt kék színű díszdobozban küldjük - gyönyörű ajándék..
0Ft
Nettó ár:0Ft
Caseti Mince öngyújtó - gyémánt Caseti Mince öngyújtó - gyémánt
Elfogyott
Gyártó: Caseti Cikkszám: A-281780
Elegáns, rendkívül vékony kialakítású Caseti Mince öngyújtó piezó gyújtással. A kiváló minőségű Caseti Mince öngyújtó fényes króm felületű, finoman vésett gyémánt mintával díszítve. A Caseti Mince öngyújtó minden nap örömet szerez tulajdonosának, kényelmet és könnyű használatot biztosítva számára. A..
0Ft
Nettó ár:0Ft
Caseti Mince öngyújtó - lakkfekete Caseti Mince öngyújtó - lakkfekete
Elfogyott
Gyártó: Caseti Cikkszám: A-281770
Elegáns, rendkívül vékony kialakítású Caseti Mince öngyújtó piezó gyújtással. A kiváló minőségű Caseti Mince öngyújtó fényes fekete kopásálló lakkból készült, klasszikus és stílusos kialakítással, amely nem marad észrevétlen. A Caseti Mince öngyújtó minden nap örömet szerez tulajdonosának, kényelme..
0Ft
Nettó ár:0Ft
Caseti Nantes szivaröngyújtó - fekete/ezüst Caseti Nantes szivaröngyújtó - fekete/ezüst
Elfogyott
Gyártó: Caseti Cikkszám: A-281710
A Caseti egy jól ismert francia márka, amely a férfiak luxus kiegészítőire specializálódott. A termékek fényűző megjelenése mellett a minőségre és a tartósságra is törekszenek. A gyönyörű, luxus Caseti Nantes fekete és ezüst színben egy különleges szivaröngyújtó. Dupla lánggal ég: van egy Jet-láng v..
0Ft
Nettó ár:0Ft
Caseti Nizza szivaröngyújtó - króm Caseti Nizza szivaröngyújtó - króm
Elfogyott
Gyártó: Caseti Cikkszám: A-281890
Elegáns króm Caseti Nizza szivaröngyújtó. A kiváló minőségű szivaröngyújtó fényes króm felületű, finoman vésett csíkokkal díszítve. A fedél kinyitásakor a gombot megnyomva a láng meggyullad. Az öngyújtó alsó részén megtaláljuk a gáz utántöltő szelepet és a lángszabályozó csavart. Bársonnyal béle..
0Ft
Nettó ár:0Ft
Caseti Nizza szivaröngyújtó - lakkfekete Caseti Nizza szivaröngyújtó - lakkfekete
Elfogyott
Gyártó: Caseti Cikkszám: A-281870
Elegáns lakkfekete Caseti Nizza szivaröngyújtó. A kiváló minőségű Caseti Nizza szivaröngyújtó fekete-króm fényes kombinációban készült. A fedél kinyitásakor a gombot megnyomva a szúróláng meggyullad. Az öngyújtó alsó részén megtaláljuk a gáz utántöltő szelepet és a lángszabályozó csavart. Bársonn..
0Ft
Nettó ár:0Ft
Caseti Rom szivaröngyújtó - arany Caseti Rom szivaröngyújtó - arany
Elfogyott
Gyártó: Caseti Cikkszám: A-281000
Elegáns tűzköves Caseti Rom szivaröngyújtó vésett arany és fekete színben. A fém szúrólángos szivaröngyújtó felülete fekete és arany kombinációja. Elején Caseti logóval. Az öngyújtó alsó részén megtaláljuk a gáz utántöltő szelepet és a lángszabályozó csavart. Mind megjelenésében mind használatával m..
0Ft
Nettó ár:0Ft
Caseti Rom szivaröngyújtó - ezüst Caseti Rom szivaröngyújtó - ezüst
Elfogyott
Gyártó: Caseti Cikkszám: A-281020
Elegáns tűzköves Caseti Rom szivaröngyújtó vésett ezüst és fekete színben. A fém szúrólángos szivaröngyújtó felülete fekete és ezüst szín kombinációja. Elején Caseti logóval. Az öngyújtó alsó részén megtaláljuk a gáz utántöltő szelepet és a lángszabályozó csavart. Mind megjelenésében mind használat..
0Ft
Nettó ár:0Ft
Caseti Rom szivaröngyújtó - fekete/arany Caseti Rom szivaröngyújtó - fekete/arany
Elfogyott
Gyártó: Caseti Cikkszám: A-281010
Elegáns tűzköves Caseti Rom szivaröngyújtó csillogó arany és fekete színben. A fém szúrólángos szivaröngyújtó felülete fekete és arany kombinációja. Elején Caseti logóval. Az öngyújtó alsó részén megtaláljuk a gáz utántöltő szelepet és a lángszabályozó csavart. Mind megjelenésében mind használatával..
0Ft
Nettó ár:0Ft
Caseti szivaröngyújtó - arany színű, kihajtható szivarvágóval Caseti szivaröngyújtó - arany színű, kihajtható szivarvágóval
Elfogyott
Gyártó: Caseti Cikkszám: ZE-78794
Caseti arany színű, lakk fekete betétes szivaröngyújtó. Piezo elven működő, újratölthető, oldalán kihajtható szivarvágóval. Állítható lángméretű. A fényes fekete színű öngyújtó oldalán Caseti márkajelzéssel. Mérete: 70 x 35 mm Bársonnyal bélelt kék színű díszdobozban küldjük - gyönyörű ajándé..
0Ft
Nettó ár:0Ft
Caseti szivaröngyújtó - fekete, kihajtható szivarfúróval Caseti szivaröngyújtó - fekete, kihajtható szivarfúróval
Elfogyott
Gyártó: Caseti Cikkszám: ZE-32125
Caseti lakk fekete szivaröngyújtó, piezo elven működő, újratölthető, alján kihajtható szivarfúróval. Állítható lángméretű. A fényes fekete színű öngyújtó alján Caseti márkajelzéssel. Mérete: 70 x 35 mm Bársonnyal bélelt kék színű díszdobozban küldjük - gyönyörű ajándék...
0Ft
Nettó ár:0Ft
Caseti szivaröngyújtó - króm, csíkos, kihajtható szivarfúróval Caseti szivaröngyújtó - króm, csíkos, kihajtható szivarfúróval
Elfogyott
Gyártó: Caseti Cikkszám: E-32115
Caseti szivaröngyújtó króm, csíkos mintával, piezo elven működő, újratölthető, alján kihajtható szivarfúróval. Állítható lángméretű. Az öngyújtó oldalán csíkos minta, alján Caseti márkajelzéssel. Mérete: 70 x 35 mm Bársonnyal bélelt kék színű díszdobozban küldjük - gyönyörű ajándék...
0Ft
Nettó ár:0Ft
Caseti szivaröngyújtó - króm, kihajtható szivarfúróval Caseti szivaröngyújtó - króm, kihajtható szivarfúróval
Elfogyott
Gyártó: Caseti Cikkszám: E-32095
Caseti króm szivaröngyújtó, piezo elven működő, újratölthető, alján kihajtható szivarfúróval. Állítható lángméretű. A fényes ezüst színű öngyújtó oldalán négyzethálós minta, alján Caseti márkajelzéssel. Mérete: 70 x 35 mm Bársonnyal bélelt kék színű díszdobozban küldjük - gyönyörű ajándék...
0Ft
Nettó ár:0Ft
Caseti szivaröngyújtó - króm, kihajtható szivarfúróval, rácsos minta Caseti szivaröngyújtó - króm, kihajtható szivarfúróval, rácsos minta
Elfogyott
Gyártó: Caseti Cikkszám: E-32105
Caseti króm szivaröngyújtó, piezo elven működő, újratölthető, alján kihajtható szivarfúróval. Állítható lángméretű. A fényes ezüst színű öngyújtó oldalán rácsos minta, alján Caseti márkajelzéssel. Mérete: 70 x 35 mm Bársonnyal bélelt kék színű díszdobozban küldjük - gyönyörű ajándék...
0Ft
Nettó ár:0Ft
Caseti szivaröngyújtó - króm, kihajtható szivarvágóval Caseti szivaröngyújtó - króm, kihajtható szivarvágóval
Elfogyott
Gyártó: Caseti Cikkszám: ZE-78795
Caseti króm, lakk fekete betétes szivaröngyújtó. Piezo elven működő, újratölthető, oldalán kihajtható szivarvágóval. Állítható lángméretű. A fényes fekete színű öngyújtó oldalán Caseti márkajelzéssel. Mérete: 70 x 35 mm Bársonnyal bélelt kék színű díszdobozban küldjük - gyönyörű ajándék...
0Ft
Nettó ár:0Ft
Caseti szivaröngyújtó - króm, sötétkék Caseti szivaröngyújtó - króm, sötétkék
Elfogyott
Gyártó: Caseti Cikkszám: E-93377
Caseti sötétkék és króm szivaröngyújtó, piezo elven működő, újratölthető, szúrólángos öngyújtó. Állítható lángméretű. Az öngyújtó alján Caseti márkajelzéssel. Mérete: 70 x 35 mm Bársonnyal bélelt kék színű díszdobozban küldjük - gyönyörű ajándék...
0Ft
Nettó ár:0Ft
Caseti Szivarvágó - Ezüst Caseti Szivarvágó - Ezüst
Elfogyott
Gyártó: Caseti Cikkszám: E-29264
Rozsdamentes acélból készült, ezüst színű, két élű Caseti szivarvágó. A szivarvágót Caseti logo díszíti. Bársony bélésű díszdobozban küldjük. Ajándékként is ajánljuk...
0Ft
Nettó ár:0Ft
Caseti Szivarvágó - Fekete Caseti Szivarvágó - Fekete
Elfogyott
Gyártó: Caseti Cikkszám: E-29254
Rozsdamentes acélból készült, fekete lakkozott, két élű Caseti szivarvágó. A szivarvágót Caseti logo díszíti. Mérete: 68 x 44 x 8 mm Vágószélessége: 21 mm Bársony bélésű díszdobozban küldjük. Ajándékként is ajánljuk...
0Ft
Nettó ár:0Ft
Caseti Szivarvágó - fekete Caseti Szivarvágó - fekete
Elfogyott
Gyártó: Caseti Cikkszám: A-287040
Rozsdamentes acélból készült, króm/fekete színű, két élű Caseti szivarvágó. A szivarvágót Caseti logo díszíti. Vágómérete: 56-os gyűrűméretig Mérete: 65 x 40 x 65 mm Súlya: 76 gramm Bársony bélésű díszdobozban küldjük - Ajándékként is ajánljuk...
0Ft
Nettó ár:0Ft
Tételek: 1 - 36 / 41 (2 oldal)