Menu
Kosár

IM Corona

IM Corona Old Boy pipaöngyújtó - színezüst és bruyere berakás IM Corona Old Boy pipaöngyújtó - színezüst és bruyere berakás
Elfogyott
Gyártó: IM Corona Cikkszám: E-6265
IM Corona Old Boy tűzköves ezüst pipaöngyújtó vörösesbarna bruyere betéttel kihúzható tömködővel, szurkálóval. Újratölthető, szabályozható lángerősség. A klasszikus formájával és stílusával előkelővé teszi a pipa meggyújtását. A 90 fokos lánggal és nagyobb méretű tartályával hosszabb használatot te..
0Ft
Nettó ár:0Ft
IM Corona szivaröngyújtó - króm, csíkos IM Corona szivaröngyújtó - króm, csíkos
Ajánlat Elfogyott
Gyártó: IM Corona Cikkszám: E-93225
IM Corona tűzköves világos ezüst színű, króm szivaröngyújtó, oldalán csíkozott mintával. A széles dupla láng egyedileg beállítható és bármilyen méretű szivar könnyedén meggyújtható vele. A klasszikus, elegáns design teszi az öngyújtót igazi gyöngyszemmé - a híres japán luxusmárka az IM Corona legú..
0Ft
Nettó ár:0Ft
IM Corona szivaröngyújtó - króm, rombusz-mintás IM Corona szivaröngyújtó - króm, rombusz-mintás
Elfogyott
Gyártó: IM Corona Cikkszám: E-93226
IM Corona tűzköves világos ezüst színű, króm szivaröngyújtó, oldalán rombusz-mintával. A széles dupla láng egyedileg beállítható és bármilyen méretű szivar könnyedén meggyújtható vele. A klasszikus, elegáns design teszi az öngyújtót igazi gyöngyszemmé - a híres japán luxusmárka az IM Corona legúja..
0Ft
Nettó ár:0Ft
Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)